Foredrag / Workshop

Jeg har igennem flere år haft æren af at holde utallige foredrag, samt afvikle adskillige workshops. På tværs af kunder, har jeg alt i alt stået på scenen for 4-5.000 mennesker (mit bedste bud).

Mine foredrag og workshops tager alle udgangspunkt i entreprenørskab/innovation, nærmere bestemt med et afsæt i Lean Startup. Jeg har opbygget en markant viden og erfaring indenfor dette felt og min fornemmeste opgave er at gøre metoden så let forståelig og let anvendelig som mulig.

Det har bragt mig forbi alt fra folkeskoler til erhvervscentre til store danske virksomheder.

I 2019 vandt jeg et udbud på 30 workshops for Erhvervshus Sjælland. Her er tale om et et relativt stort projekt, der løber fra 2019 til udgangen af 2021. Min rolle har været at designe og afvikle et workshop-forløb for iværksættere, samt nystartede virksomheder på Sjælland.

Det siger tidligere kunder om mig

“Christian er en formidabel formidler der tryllebinder sine tilhører. Vores iværksætter kursister siger om Christians foredrag, at de får viden som de straks efter foredraget nemt kan gå hjem og arbejde videre med.

Vores kursister siger også, at netop Christians foredrag giver dem mange gode redskaber, der gør at de på et tidligt stadie i udviklingen af deres ide kan tage stilling til om og hvordan, de skal arbejde videre med deres ideer.

Jeg giver Christian mine bedste anbefalinger og mener, alle med en ide kan få god inspiration og stort udbytte ud af at høre Christians spændende foredrag”.

Bolette Bjerre

Kursusleder, Infolinkkurser

“It-forum har haft fornøjelsen af at have besøg af Christian til et foredrag om Lean Startup-metoder i etablerede virksomheder. Christians foredrag var informativt og gav deltagerne en viden, som de kunne arbejde videre med og integrere i deres daglige arbejde. Christian er en dygtig formidler og et frisk pust.

Anne-Mette Overdahl Kuijpers

Netværkskonsulent, it-forum

Flere tilfredse kunder