Kom nu, hvad kan gå galt?

Klokken er 18:36 d. 22-01-2018 og nu tror jeg endelig at jeg har taget mig sammen til at få gjort noget, som jeg skulle have gjort for flere år siden. Dele mine tanker med omverdenen. Men hov, tænker du nok. Det har du da allerede gjort Christian? Det har jeg da læst i dette fantastiske indlæg. Ja, både og, er mit svar. Jeg har tidligere skrevet mine tanker ned, men som jeg også skrev, tror jeg aldrig at jeg aktivt har delt mine tanker. Så det må vist være på tide!

Det sjove er, at jeg de sidste par dage har skrevet lidt indlæg her på siden, men altså igen IKKE har delt det med nogen. Det er jo fuldstændig fjollet at tænke på og jeg er derfor ikke rigtig komme videre, end da jeg også sad og “bloggede” i 2015. Skræmmende.

Så hvorfor nu? Jo, ganske kort. Jeg havde i dag et møde med et af vores startups (SDU Entrepreneurship Labs), hvor vi snakkede om fremgangen for netop dette startup. Og fremgang var der bestemt. Men dog var der noget som gik mig en anelse på. Jeg kunne mærke, at dette startup kunne opnå meget mere, end de hidtil havde gjort. Det skal ikke læses negativt, men mere som at jeg kunne mærke, at der var en masse uforløst potentiale tilstede. Altså en masse godt i vente.

Der blev under vores møde flere gange sagt ord som: strategi, plan, snart og “om lidt”. Altså selve eksekveringen og det der reelt set ville skabe værdi for dette startup, blev gemt væk bag et “beskyttelsesværn”, som i dette tilfælde var en strategi og plan, som konstant var under udarbejdelse. Jeg valgte at påtale dette, da det nu engang er det jeg er ansat for. Og rigtig nok, så blev netop strategien brugt til at udskyde selve eksekveringen. Vi fik derfor sammen opsat nogle forholdsvis lette og korte mål, for at oparbejde en eksekveringsmentalitet og ikke “vi venter lige til i morgen” mentalitet (som vi i øvrigt nok alle kender til).

Det gør jeg i hvert fald! Det er nu også det, som har fået mig til endelig at “tage springet” og offentliggøre mine tanker. På vej hjem fra SDU, i min Ferrari (Bus 42), gik det op for mig, at det er akkurat samme mentalitet, jeg har med denne blog. Da jeg skrev mine første tanker ned (igen igen), ville jeg ikke dele dem, da jeg jo ikke lige havde helt styr på Google Analytics. Det ville jo være en skam ikke at kunne have overblik over alle mine besøgende. Fjols. Jeg er derfor ikke bedre end så mange andre, hvilket jeg i øvrigt heller ikke går og tror.

Så hermed en opsang til alle andre og ikke mindst mig selv.

Gør det nu bare!