Mit liv som selvstændig udspringer i høj grad af ovenstående spørgsmål. Lysten til at skabe og lysten til at teste nye idéer er noget som altid har fulgt mig. Jeg har med tiden lært at sorterer ud i de mange ”gode” idéer, da der jo desværre kun er 24 timer i døgnet.

Det jeg også har lært er, at hvis jeg skal kaste mig ud i noget nyt, så skal jeg på kortest mulig tid have valideret min idé. Netop for ikke at spilde min tid. Hvor hurtigt du kan validere din idé (foretage flere salg) er selvfølgelig afhængig af dit produkt/service.

Jeg har nok engang kastet mig ud i noget nyt. Noget som ikke var planlagt, men som nu også er blevet valideret. Det vil sige der nu er foretaget nok salg, til jeg tør tro 100% på idéen. Jeg skal skynde mig at sige, at jeg ikke har gjort det alene, men haft dygtige folk omkring mig 🙏

Hvor lang tid tog det så?

90 dage 🎉

Det var tiden fra idéen blev igangsat til der nu er kommet en fornuftig omsætning. I den her case tror jeg ikke det kunne være gjort hurtigere.

Jeg vil inden længe uddybe ovenstående i et kommende blogindlæg.

For nu vil jeg dog tillade mig at være bare en lille smule glad og stolt 😊👌